nieuws

Puur Produkties catert Amsterdam Polo Trophy

Catering

Puur Produkties verzorgt de catering van de tiende editie van de Amsterdam Polo Trophy, op vrijdag 25 en zaterdag 26 september. De Trophy – de afsluiting van het poloseizoen – vindt plaats in het Amsterdamse Bos en bestaat uit twee dagen; een bedrijvendag op vrijdag en een publieksdag op zaterdag.

Puur Produkties catert Amsterdam Polo Trophy

Op de bedrijvendag 25 september, kan Puur Produkties diverse speciale arrangementen verzorgen. Het evenement is tevens geschikt voor mensen die (nog) geen verstand van polo hebben.

Ook voor leken

Voor wie namelijk nog niets van de sport weet, is een Engelse speaker aanwezig tijdens de Amsterdam Polo Trophy, die uitleg geeft bij de acties op het veld. Er worden twee polowedstrijden gespeeld. Toeschouwers kunnen tevens een kijkje achter de schermen nemen.

Reageer op dit artikel