nieuws

Relatiedag op partyschip Rederij Flevo

Catering

Ongeveer 50 relaties van Rederij Flevo, onderdeel van ARdJ & Associates, hebben op 27 maart kennis gemaakt met het party- en evenementenschip de Stad Harderwijk en haar volledig nieuwe inrichting.

Relatiedag op partyschip Rederij Flevo

De Stad Harderwijk heeft onder regie van de nieuwe exploitant een metamorfose ondergaan. Alleen de buitenkant van het schip is in de oude staat gebleven. Na een ontvangst met Champagne, gooide kapitein Coen den Herder ‘de trossen los’ voor een vaartocht over het Veluwemeer.

Tijdens de vaartocht verzorgde Rudolf Bijleveld, Managing Director van wijnhuis Oud Reuchlin & Boelen, een inspirerende lezing over merkbeleving.

Rob de Jong, oprichter en mededirecteur van ARdJ & Associates, vertelde over zijn team met mensen uit de horeca- en evenementenbranche. Grand Catering was verantwoordelijk voor het culinaire gedeelte.

Reageer op dit artikel