nieuws

Ria Joosten Meest Markante Horecaondernemer Limburg

Catering

De jury van Limburgs Meest Markante Horecaondernemer 2012-2013 heeft Ria Joosten van Ria Joosten Catering en Evenementen uitgeroepen tot winnaar van Limburg. Zij dingt begin 2013 mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland.

Ria Joosten Meest Markante Horecaondernemer Limburg

De winnaar werd uit acht kandidaten gekozen. De genomineerde kandidaten hebben laten zien hoe breed de horeca kan zijn. Ook is duidelijk naar voren gekomen dat het runnen van een horecabedrijf ondernemerschap en maximale inzet vergt. De kwaliteit van alle kandidaten was hoog. Ria Joosten werd unaniem verkozen.

Ria Joosten van Ria Joosten Catering en Evenementen heeft gewonnen omdat zij een onderneming leidt ‘waarom heen een wolk hangt van smaak en innovatie wat leidt tot beleven, proeven, genieten en ervaren en bovenal vertrouwen.’

Ria Joosten is een goed voorbeeld van iemand die bedreigingen omgezet heeft in kansen, aldus de jury. ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk toepast. Streekproduct is streekproduct. Een ondernemer met een personeelsbeleid gericht op de kwaliteit van de mens die het doet.’

Reageer op dit artikel