nieuws

Roland Vos Patisserie ORT geopend

Catering

Roland Vos Patisserie ORT (Onder Rabbinaal Toezicht) opent op 13 november haar deuren. De ondernemer in catering & events heeft een compleet nieuwe ruimte ingericht waar de volledige koshere productie gaat plaatsvinden. Hier bevinden zich, strikt gescheiden, de faciliteiten voor melkkost, vleeskost en parve.

Roland Vos Patisserie ORT geopend

‘We zijn er trots op dat we over een eigen, volledige en volwaardige koshere productielijn beschikken. De juiste apparatuur is aangeschaft en de ingrediënten zijn op kasjroet gecontrolleerd. Dit heeft erin geresulteerd dat wij onze patisserie ORT mogen noemen.’ Zegt Roland Vos. De patisserieproducten zullen altijd parve of chalav Israël zijn en steeds verzegeld met een Interprovincaal Opperrabbinaat (IPOR) Rabbinaatszegel worden aangeleverd.

De koshere catering is altijd herkenbaar aan het hechsjer/kasjroet certificaat van het IPOR, dat zichtbaar aanwezig is bij elk evenement.

Reageer op dit artikel