nieuws

‘s-Peer catering viert jubileum met benefietdiner

Catering

’s-Peer catering een biologisch vegetarisch cateringbedrijf, organiseert ten behoeve van haar 15-jarig jubileum een benefietdiner voor het Juliana Kinderziekenhuis. Het diner vindt plaats op 30 september in het Nutshuis te Den Haag. Reserveren is mogelijk via Speercatering.nl.

‘s-Peer catering viert jubileum met benefietdiner

Chef-kok Pètrix laat weten dat de biologisch vegetarische keuken zich een vaste plaats heeft verworven. ‘Vijftien jaar geleden begon ik heel voorzichtig een cateringbedrijf. Zou het wel lukken om mijn brood te verdienen met de biologisch vegetarische keuken? Inmiddels is dat geen vraag meer. In die jaren hebben we laten zien dat de vegetarische keuken een zeer rijke en creatieve keuken is, keurrijk en smaakvol. Ook niet vegetariërs durven nu voor ons te kiezen.’

‘s- Peer catering verzorgt opdrachten voor 2 tot 500 personen. Pètrix: ‘We hebben met veel passie en persoonlijke aandacht voor de klant een gezond bedrijf opgebouwd waar we erg trots op zijn.’

Reageer op dit artikel