nieuws

Sandays behoudt groot inflightcontract

Catering

Een meerjarig contract met Transavia.com. Dat heeft Sandays Sandwiches & Bakeries onlangs bewerkstelligd. Daarmee wordt de overeenkomst met de vliegmaatschappij voortgezet. Het betreft een groot contract binnen de inflight industrie en Sandays won de tender van andere aanbieders.

Sandays behoudt groot inflightcontract

‘Nu, als nooit tevoren is de prijs kwaliteit verhouding van convenience food producten heel erg belangrijk, dit was waarschijnlijk ook doorslaggevend toen Transavia.com vorige week opnieuw een meerjarig contract tekende met ons’, aldus Sandays-directeur Wessel Wessels.

De bekende Amsterdamse sandwich en vers convenience producent wil niet kwijt hoeveel geld er gemoeid is met de nieuwe overeenkomst noch wil Wessels niets zeggen over de hoeveelhied sandwiches die geleverd gaan worden. ‘Maar dat iedere grote en kleine sandwich producent dolgraag deze account had willen invullen en ook mee heeft gedaan aan de laatste tender, geeft wel aan dat het om een aanzienlijk aantal sandwiches en andere broodproducten gaat.’

Volgens Wessels heeft Sandays de passagier centraal gesteld. Die mocht onder meer genieten van promotionele acties als de Sanday’s Golden Sandwich. Als de passagier deze vindt in het doosje maakt die kans op het winnen van culinaire prijzen.

Reageer op dit artikel