nieuws

Slagers kunnen aan bedrijfscatering gaan doen

Catering

Slagers kunnen zich bezig gaan houden met bedrijfscatering. Dat heeft de nieuwe directie van Vers Centrum Almere, een versgroothandel, laten weten in Vleesmagazine. De slagers kunnen dit doen dankzij een concept van de groothandel.

Slagers kunnen aan bedrijfscatering gaan doen

De nieuwe directie bestaat uit Wouter van Everdingen en Ruud Westerdaal. Vers Centrum Almere sloot november vorig jaar een licentieovereenkomst met Keurslager Bert-Jan Lantinga met het doel het concept Meat & Meals onder slagers uit te rollen. Lantinga ontwikkelde het maaltijdenconcept in 2008. ‘Meat & Meals is een professioneel versconcept met gezonde maaltijden van slagerskwaliteit.’

Volgens Lantinga zijn de maaltijden van Meat & Meals echte omzetmakers. ‘Ze vormen een aanvulling op het bestaande assortiment van de slager. Slagers kunnen de maaltijden laten proeven in de winkel en bijvoorbeeld bij senioren in de buurt thuisbezorgen. Ook kunnen ze de maaltijden gebruiken om te starten met bedrijfscatering.’

Reageer op dit artikel