nieuws

Smaakpolitie ook actief in catering

Catering

De Smaakpolitie heeft haar intrede gedaan in de cateringwereld. ‘Keurmeester’ Rob Geus bezocht woensdag het personeelsrestaurant van de gemeente Nijmegen. Er staat nog een cateringlocatie op de planning.

Smaakpolitie ook actief in catering

Tot nu toe besteedde het veelbekeken SBS 6-programma alleen aandacht aan de horeca, vooral restaurants. Regelmatig kwamen en komen onhygiënische zaken aan het licht. Woensdagmiddag bezocht presentator c.q. ‘keurmeester’ Rob Geus een cateringlocatie. Het personeelsrestaurant van de gemeente Nijmegen werd aan een grondig onderzoek onderworpen.

Cateraar Appèl blij
Geus en zijn cameraploeg overviel de gemeente Nijmegen en zeker cateraar Appèl wel. Volgens Appèl ontving cateringmanager Paulien van Dijk ‘de programmamakers vol vertrouwen’. Haar vertrouwen bleek volledig gegrond, want op alle punten werd een voldoende gescoord. Geus reikte de bekende OK sticker uit.

Nog een cateringlocatie
De cateringbranche kan bezoeken van de Smaakpolitie verwachten. Het blijft niet bij het personeelsrestaurant van de gemeente Nijmegen. In de agenda van Geus staat een bezoek gepland aan een cateraar in Hengelo.

Reageer op dit artikel