nieuws

Sodexho ziet omzet weer stijgen

Catering

het Franse cateringconcern Sodexho heeft over de eerste negen maanden van het boekjaar 2006-2007 een hogere omzet behaald. Deze bedroeg over de verslagperiode 10,22 miljard euro. Dat betekende een stijging van 3,6 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Sodexho ziet omzet weer stijgen

Dat heeft Sodexho Alliance woensdagochtend bekend gemaakt. De vier onderdelen van het Franse cateringconcern lieten verschillende cijfers zien; North America noteerde -1,1 procent, Continental Europe (waaronder Nederland) +5,1 procent, UK & Ireland +6,8 procent en Rest of the World maar liefst 11,3 procent. Vooral door dienstencheques en foodvouchers, een nagenoeg onbekend fenomeen in Nederland, steeg de omzet van Sodexho. De organische groei (zonder overnames) voor het totale concern bedroeg 7,8 procent.

Reageer op dit artikel