nieuws

Sodexo gaat 62 gevangenissen cateren

Catering

Sodexo heeft samen met Marfo een grote cateringklus te pakken. De cateraars gaan 62 gevangenissen in ons land cateren. Het gaat om een contract van 30 miljoen euro voor de duur van zes jaar.

Sodexo gaat 62 gevangenissen cateren

Sodexo won onlangs met Marfo de Europese aanbesteding voor het cateren van 62 gevangenissen, zo meldt De Telegraaf.

Zes jaar

Het gaat totaal om het cateren van 16.000 gevangenen. Met de opdracht zou 30 miljoen euro zijn gemoeid. ‘De contractduur is 6 jaar,’ laat Andrea Wondergem, woordvoerder van Sodexo, desgevraagd aan MissetCatering.nl weten. Verder wil ze over het contract nu nog niets zeggen.

Met een jaaromzet van 365 miljoen euro is Sodexo de grootste cateraar van Nederland. Gevolgd door Albron (253 miljoen euro) en Compass (245 miljoen euro). Dat blijkt uit de Misset Catering Top-20, de ranglijst met grootste cateraars van ons land.

Reageer op dit artikel