nieuws

Sodexo helpt hulpverleners mijnramp Chili

Catering

Cateraar Sodexo heeft de cateringzorg aan de hulpverleners op zich genomen bij de mijnramp in Chili. Kort na de instorting van de Chileense mijn op vijf augustus, sloeg een team van Sodexo Chili haar tenten op bij de rampplaats.

Sodexo helpt hulpverleners mijnramp Chili

Het personeel en voedingsmiddelen zijn samen met Antofagasta Mineralen en Lumina Copper vrijwillig ter beschikking gesteld. Bij de reddingsoperatie waren meer dan driehonderd hulpverleners betrokken.

‘Onze verbondenheid met de lokale gemeenschap in de landen waar Sodexo actief is, is een essentieel onderdeel van het ‘Better Tomorrow Plan’ van Sodexo. Deze ‘Feeding Hope’ operatie is een weerspiegeling van de inzet en de verbintenis met de lokale gemeenschap.’, schrijft Sodexo op haar site.

Sodexo heeft in totaliteit meer dan 50.000 maaltijden gedoneerd aan de reddingsoperatie van de 33 mijnwerkers. De hulpverleners kregen zowel ontbijt, lunch als diner.

Reageer op dit artikel