nieuws

Sodexo rent dag en nacht voor goede doel

Catering

Woensdag start het Sodexo Running Team met de eerste editie van de non-stop sponsorestafette Running Miles 2 Help door Nederland voor het goede doel. Maar liefst drie dagen en twee nachten doen de lopers de panden van diverse Sodexo Altys-cliënten en het Sodexo-hoofdkantoor aan. Het traject is 570 kilometer lang.

Sodexo rent dag en nacht voor goede doel

Directievoorzitter Hans Rijnierse heeft woensdagochtend om 9.00 uur het startschot gegeven. Het traject van 570 kilometer wordt lopend met een gemiddelde geschatte snelheid van ongeveer elf kilometer per uur afgelegd. Het traject loopt door zes provincies.

De tien lopers zijn verdeeld in twee teams; zij wisselen elkaar om de vier uur af. Tijdens de tocht worden de lopers bijgestaan door fietsers, chauffeurs, verzorgers en, uiteraard, een cateringteam. Ze zijn via een speciale site te volgen.

Met de indrukwekkende sportieve prestatie wordt zoveel mogelijk geld bijeengebracht voor het goede doel: de Sodexo Foundation Nederland. De planning is dat de lopers vrijdag 2 oktober rond 15.00 uur op het eindpunt Schiphol-Oost aankomen. Bij de finish wordt bekendgemaakt welk bedrag in totaal bij elkaar is gebracht.

Sodexo heeft haar Foundation opgericht om de betrokkenheid van medewerkers bij lokale goede doelen te stimuleren en daarvoor geld in te zamelen. Daarmee worden projecten ondersteund en middelen aangeschaft waarmee het dagelijkse leven van de betrokkenen kunnen worden verbeterd.

Meer nieuws over Sodexo:

Reageer op dit artikel