nieuws

Sodexo viert langst lopend contract

Catering

Sodexo en de Dow Chemical Company hebben onlangs hun veertig jarig jubileum gevierd. Dow is hiermee het langst lopende Sodexo contract in Nederland.

Sodexo viert langst lopend contract

Dow droeg veertig jaar geleden al haar cateringvoorzieningen van Dow Benelux over aan Sodexo, toen nog Van Hecke geheten. Voor Van Hecke was het destijds in 1970 een van de grootste cateringopdrachten.

Sodexo verzorgt nu al veertig jaar alle restauratieve voorzieningen in vier bedrijfsrestaurants van Dow en in het communicatiecentrum ‘de Boerderij.’ Ook draagt de cateraar zorg voor alle vergaderarrangementen, koffieservices en voor de catering voor feesten en recepties.

Om het jubileum te vieren hield Sodexo een ludieke kortingsacties voor alle Dow-medewerkers. Dow-vestigingen in Nederland bevinden zich in Terneuzen en in Delfzijl.

Reageer op dit artikel