nieuws

‘Sonja Bakkeren’ bij Avenance

Catering

Cateraar Avenance komt met een nieuw werkwoord: ‘Sonja Bakkeren’. Afgeleid van de naam van de bekende gewichtsconsulente. Zij wordt door Avenance ingezet om op twaalf locaties exclusieve workshops te geven over gezonder leven.

‘Sonja Bakkeren’ bij Avenance

Bakker geniet momenteel landelijke bekendheid door de explosieve verkoop van haar boek ‘Bereik je ideale gewicht’. Hiervan zijn meer dan 150.000 exemplaren van verkocht. Inmiddels is ook haar tweede boek ‘Bereik je ideale gewicht voor kinderen en tieners uit’. Samen met (ex-)wielrenster Leontien van Moorsel is Bakker ambassadrice van de Avenance-campagne ‘De liijn van je leven’.

Hiermee wil de cateraar haar gasten in bedrijfsrestaurants en onderwijskantines motiveren en stimuleren om voldoende te bewegen en gezond te eten. Tijdens de workshops geven Bakker en Van Moorsel gratis persoonlijk advies.

Reageer op dit artikel