nieuws

Spanning rond Awards neemt toe

Catering

Voor de finalisten van de Misset Catering Awards is het grote aftellen begonnen. Op donderdag 8 november krijgen zij te horen of ze met een van de felbegeerde (nieuwe) trofeeën naar huis gaan. De diverse jury’s hebben hun oordeel al (bijna) geveld.

Spanning rond Awards neemt toe

De teams die kans maken op de titels Bedrijfsrestaurant van het Jaar en Partycateraar van het Jaar hebben zich al aangemeld. Voor sommigen wordt de spanning te groot. ‘We kunnen eigenlijk niet wachten’, zo meldde een van de deelnemers. De jury’s die hun oordeel moeten vellen zijn er bijna uit. Aan de beoordeling van de deelnemers is een intensief traject vooraf gegaan.

Op donderdag 8 november worden de Misset Catering Awards tijdens een feestelijke avond uitgereikt op de onlangs door koningin Beatrix geopende locatie van de Universiteit van Wageningen, het Forum. ’s Middags is het Eerste Nationale Catering Congres, met daarin veel ruimte voor onderzoekcijfers en de nieuwste trends op contract- en partycateringgebied.

‘De genomineerden, genodigde relaties en andere belangstellenden kunnen zich inschrijven op een speciale website. De belangstelling is al groot, maar degenen die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dat alsnog doen’, aldus de organisatie. Op deze site kunt u zich aanmelden.

Reageer op dit artikel