nieuws

Sterke jaarcijfers Sodexho

Catering

Sodexho toont sterke jaarcijfers. Er was een organische groei van 8,4 procent, 2 procent meer dan vorig boekjaar. De wereldwijde omzet liep op tot bijna 13,4 miljard euro. Dat heeft Sodexho Alliance donderdag bekend gemaakt op haar hoofdkantoor in Parijs.

Sterke jaarcijfers Sodexho

De Raad van Bestuur van Sodexho Alliance kwam op 13 november onder het voorzitterschap van Pierre Bellon bijeen om de boekhouding te sluiten van het jaar dat afliep op 31 augustus 2007.

De bedrijfsresultaten van Sodexho Alliance zijn gestegen met 14,5% tegen constante wisselkoersen en uitsluiting van de winst van 21 miljoen Euro op de afstoting van Spirit Cruises en de vrijgave van 7 miljoen Euro provisie aan geschillen in de VS die zorgden voor verbeterde resultaten in het fiscale jaar 2006. Netto kapitaal door bedrijfsactiviteiten stijgt van 488 naar 753 miljoen Euro.

Zie ook: ‘Zeer positieve jaarcijfers Sodexho’

Reageer op dit artikel