nieuws

Stok doet communicatie Europese Sodexo-landen

Catering

De Sodexo Group heeft Jeroen Stok benoemd tot Vice President Communications Europe. Stok wordt verantwoordelijk voor alle communicatie in 21 Europese landen waar Sodexo vertegenwoordigd is.

Stok doet communicatie Europese Sodexo-landen

Stok trad in 1976 in dienst bij Sodexo Nederland en bekleedde sindsdien diverse functies in ‘Operations’ en ‘Sales’. De afgelopen acht jaar was hij verantwoordelijk voor Corporate Communicatie voor Sodexo Nederland/Benelux. In 2007 coördineerde Stok het traject rondom de naams- en logowijziging van Sodexo in Europa.

Sodexo: ‘De focus in zijn nieuwe functie is ervoor zorg te dragen dat alle Europese landen beschikken over de juiste informatie om de doelstellingen en ambitie van de Sodexo Group te kunnen omarmen. In nauwe samenwerking met de lokale communicatieteams zal hij werken aan het verbeteren van de naamsbekendheid en de betrokkenheid van alle medewerkers. Zij zijn het die dagelijks de

waarden van Sodexo vertegenwoordigen in direct contact met onze cliënten en consumenten.’

Meer nieuws over Sodexo:

Reageer op dit artikel