nieuws

Tien procent van omzet via site

Catering

Van der Linde Party Productions heeft een nieuwe website in gebruik genomen. Via de site haalt Van der Linde naar eigen zeggen tien procent van de totaalomzet binnen. .

Tien procent van omzet via site

Op de nieuwe site niet alleen fraaie plaatjes van (de beleving van) de producten en diensten. Er is een ruime keuze uit ‘kant en klare’ events. Deze arrangementen zijn met een paar muisklikken te reserveren. Ook staan er op de spontane reacties van opdrachtgevers, onder referenties.

Tien procent van omzet
Het gebruik van internet als een marketing- en sales-instrument legt het bedrijf geen windeieren. Reden temeer om nog meer te investeren in webpromotie. Op dit moment behaalt Van der Linde ruim 10% van haar omzet via de website www.lpp.nl.

Reageer op dit artikel