nieuws

Topkok catert komisch dinertheater

Catering

Het Amsterdamse dinertheater Boom Chicago heeft een topkok binnengehaald. Marcel Puyk catert vanaf nu de comedyvoorstellingen. Hij was eerder werkzaam in het Hilton Hotel en Grand William in Voorburg, dat hij achterliet met een Michelin Ster.

Topkok catert komisch dinertheater

Boom Chicago is erg blij met de komst van Puyk: “We zijn geen dinertheater waarbij je verplicht opgescheept zit met een middelmatig diner en dito show. Je bent bij ons ook alleen voor de voorstelling welkom, maar het eten moet zo goed zijn dat je ook wilt aanschuiven voor het diner. Met Marcels talent en stijl is dat nu absoluut het geval.”

Het dinertheater aan het Leidseplein heeft een een nieuwe (comedy)show, Me, MySpace and iPod. Hierbij loggen vijf acteurs in en uploaden sketches, improvisatie en hightech gadgets direct op het Boom Chicago podium. Voor de show serveert Boom Chicago elke avond gerechten van Marcel Puyk’s nieuwe á la Carte menu.

Reageer op dit artikel