nieuws

Topkok feliciteert Haagse zorgtopper

Catering

Een van de beste jonge topkoks van ons land, Niven Kunz, heeft de nieuwe Sterrengids Gastvrijheidszorg als felicitatie overhandigd Ronald Hoogelander, kok van Wijndaelercentrum in Den Haag. Dit centrum is het beste zorgrestaurant in de regio Haaglanden.

Topkok feliciteert Haagse zorgtopper

Niven Kunz, chef-kok van het met één Michelinster bekroonde restaurant ’t Raethuys in Wateringen, ging tijdens de overhandiging van de gids in op de behoefte van zorgcliënten om lekker te eten en om dit te doen in een gezellige en gastvrije ambiance.

Vier sterren
Wijndaelercentrum is een humanistisch centrum voor wonen, zorg en welzijn in stadsdeel Loosduinen in Den Haag. Wijndaelercentrum heeft in de nieuwe Sterrengids Gastvrijehidszorg het maximaal aantal sterren van vier. Totaal kregen zes organisaties dit sterrenaantal. Restaurant ’t Raethuys behoort tot een van de betere eetgelegenheden in de regio en is ruim een jaar in het bezit van een Michelinster.

Zie ook:
Meest gastvrije zorg in Schiedam (jan, 2007)

Sterrengids online, de complete ranking

Topkok feliciteert zorgtopper met gids

Reageer op dit artikel