nieuws

Vertrek Paul Tijs bij Eurest officieel bekendgemaakt

Catering

Het vertrek van Paul Tijs bij Eurest is officieel bekendgemaakt. John Franke (53 jaar) volgt Tijs (45 jaar) tijdelijk op als managing director van Compass Group Nederland, moedermaatschappij van Eurest.

Vertrek Paul Tijs bij Eurest officieel bekendgemaakt

Paul Tijs was al enkele weken niet meer op het werk verschenen. Bronnen rondom Eurest meldden al eerder dat hij niet meer terug zou keren bij de cateraar. De reden daarvan is onbekend.

In het officiele persbericht wordt alleen gemeld dat Tijs ‘heeft besloten om Compass Group te verlaten’. Hij trad in 2005 aan als directeur operations en was sinds 2009 eindverantwoordelijk voor de Compass-activiteiten in Nederland.

John is van Nederlandse afkomst en is al jaren woonachtig en werkzaam in het Verenigd Koninkrijk. Hij werkt sinds 2005 voor Compass Group in uiteenlopende internationale managementfuncties. Dit voorjaar was hij intensief betrokken bij de overname van Avenance Nederland.

Compass Group Nederland heeft al enkele jaren geleden aangekondigd een fikse groei in de Nederlandse markt te willen bewerkstelligen, zowel door overnames als door autonome groei. De realisatie hiervan ligt op koers, zo wordt gemeld.

Verder wordt gemeld dat de integratie van Compass en het voormalige Avenance zeer voorspoedig verloopt. ‘Zo zijn de eerste restaurants inmiddels werkzaam volgens de formule van Puur. Voor het einde van het jaar is dat ook het geval met de overige Avenance-locaties.’

Onder leiding van John Franke, zo wordt toegevoegd, zal Compass Group Nederland dan ook de ingeslagen weg blijven volgen.

Reageer op dit artikel