nieuws

Vineyard Catering gaat Muiderslot doen

Catering

Vineyard Catering is met ingang van 1 juni de nieuwe huiscateraar van het historische Rijksmuseum Muiderslot in Muiden. Vineyard Catering gaat de totale verzorging van food & beverage doen op het Muiderslot. Inclusief museumrestaurant de Taveerne.

Vineyard Catering gaat Muiderslot doen

Vineyard Catering van eigenaar Jurgen van Wijngaarden is ontstaan vanuit restaurant de Nonnerie in Maarssen en sinds 2004 de cateraar van een groeiend aantal locaties in het Vecht en Plassengebied, Utrechtse Heuvelrug en Noord Holland, zoals Nyenrode Business Universiteit, Landgoed Eikenrode, Buitenplaats Sparrendaal en Slot Zuylen.

Het Muiderslot wordt nu behalve als museum, beschikbaar gesteld voor bijeenkomsten en evenementen, voor een lunch of high-tea, receptie, diner, feest, bruiloft of vergadering.

Reageer op dit artikel