nieuws

VIP-wandelaarstterras van Albron bij Vierdaagse

Catering

Albron is dit jaar voor de tiende achtereenvolgende keer sponsor en cateraar van de Nijmeegse Vierdaagse. Op het start- en finishterrein staan de medewerkers van de cateraar klaar met eten en drinken. Een select groepje wandelaars is welkom op een exlusief VIP-wandelaarsterras.

VIP-wandelaarstterras van Albron bij Vierdaagse

Daar worden ze door een echte butler culinair in de watten gelegd, vertelt Albron.

Oudste en jongste

Op dinsdag, woensdag en donderdag worden de wandelaars vertroeteld op het VIP-terras. Onder meer de oudste en de jongste deelnemer aan de Vierdaagse zijn uitgenodigd, net als de buitenlandse wandelaar die het verst van Nijmegen woont en de wandelaar met de meeste Vierdaagse-onderscheidingen.

Privébutler

Het terras, dat is gevestigd op het balkon van de grote tent op de Wedren, biedt volgens Albron een ‘smakelijk uitzicht’ over het bomvolle start- en finishterrein. De geselecteerde wandelaars krijgen tussen 14 en 17 uur hapjes geserveerd door hun privébutler.

Muzikale noot

Ook zorgt Albron voor een muzikale noot voor alle deelnemers en bezoekers van de Vierdaagse op de Wedren. Op de genoemde dagen treden de dj’s Wipneus en Pim een show op het grote podium.

Hardlopers

Albron verzorgt sinds 2001 het eten en drinken bij de Vierdaagse. Dagelijks is de uitgifte tussen 3 en 18 uur geopend. Wat wordt er zoal besteld? Albron: ‘de hardlopers op een rijtje’.

* ca. 22.500 koppen koffie en thee

* ca. 44.000 liter bier

* ca. 25.000 flessen en flesjes frisdrank/energydrinks.

Reageer op dit artikel