nieuws

Voer een milieulabel in voor cateraars

Catering

Bedrijfscateraars moeten nadenken over de invoering van een milieulabel. Dat moet voor de opdrachtgever, de lunchgast én de cateraar positieve effecten hebben. Cateraars kunnen zich zo onder meer onderscheiden van minder milieubewuste collega’s.

Voer een milieulabel in voor cateraars

Dat zegt Peter van Ee, eigenaar van bedrijfscateraar Leo op het werk. De voormalig manager bij onder meer Compass pleit voor de invoering van een dergelijk label zodat zichtbaar is hoe duurzaam een cateraar is.

In zijn column in de komende editie van Misset Catering schrijft Van Ee onder meer: ‘Hier ligt een grote kans voor ons. Velen van ons doen al van alles op milieugebied, maar wie ziet het? Er zijn zoveel verschillende aspecten te benoemen.

Werken we met biologische verpakkingen? Bereiden we we onze maaltijden met biologische ingrediënten? Betrekken we onze producten zoveel mogelijk bij lokale leveranciers? (..) Deze lijst is natuurlijk nog lang niet compleet. En dat Catering Milieulabel moet er dus gewoon komen!’

Meer nieuws over bedrijfscatering:

Reageer op dit artikel