nieuws

Voormalig privékok (103) Van den Boer-directie overleden

Catering

Vrijdag 8 januari is Jet van der Heijden-Van Dijk overleden. Zij was jarenlang de privékok van de directie van Maison van den Boer. Van der Heijden –Van Dijk werd 103 jaar oud en was daarmee de oudste inwoonster van Veghel.

Voormalig privékok (103) Van den Boer-directie overleden

Totdat ze trouwde, was ze privékok voor de directie van Maison van den Boer (inmiddels de Koninklijke Van den Boer Groep) in Veghel en werkte ze daar in de patisserie. Die werkzaamheden heeft ze altijd een hele eer gevonden, en ook de Van den Boer directie was erg gesteld op Jet’s diensten, zo schrijft Stadskrant Veghel. Die ook meldt dat de opa van de huidige directeur een huisvriend was bij haar.

Van der Heijden-Van Dijk mocht bij de viering van het 100-jarg bestaan van Van den Boer ook het allereerste exemplaar van jubileumboek van de cateraar in ontvangst mocht nemen. Ze was toen zelf ook 100 jaar.

Meer partycatering nieuws:

Reageer op dit artikel