nieuws

Waarschuwing voor Pakistaanse cateraar

Catering

Een vooraanstaand cateringbedrijf in Pakistan wordt door de Amerikaanse ambassade in de ban gedaan vanwege mogelijke contacten met terroristische groeperingen. Amerikaans regeringspersoneel wordt afgeraden in zee te gaan met Hanif Rajput Catering Service.

Waarschuwing voor Pakistaanse cateraar

De eigenaar van het cateringbedrijf is gearresteerd. Dit in verband met de mislukte aanslagen op Times Square in New York enkele weken geleden.

In een e-mail aan Amerikaanse staatsburgers in Pakistan laat de ambassade weten dat Amerikaans regeringspersoneel de instructie heeft gekregen niet langer gebruik te maken van de diensten van Hanif Rajput Catering Service.

Hanif Rajput Catering Service is een bekende cateraar die door buitenlandse ambassades in Islamabad regelmatig wordt ingezet. Volgens persbureau AP wilde het cateringbedrijf niet reageren op de aantijgingen.

Reageer op dit artikel