nieuws

Wederom komt Partycateraar van het Jaar uit Brabant

Catering

De Arjan van Dijk Groep mag zich een jaar lang de Beste Partycateraar van het Jaar noemen. Het bedrijf uit Oosterhout volgt daarmee het eveneens Brabantse Hutten Exclusieve Catering op. De concurrentie voor de Arjan van Dijk Groep was met drie in plaats van twee medefinalisten groot.

Wederom komt Partycateraar van het Jaar uit Brabant

Omdat de ‘Groep’ onlangs was overgenomen door Jaarbeurs Catering Services (JCS) was de kans dat een bedrijf van JCS zou winnen wel erg groot. Tenslotte behoren twee van de drie overige finalisten ook tot JCS, namelijk Grand Catering uit Nieuwegein en Verhaaf uit Hoofddorp.

» Bekijk hier een fotoreportage

Desalniettemin was de eindbeslissing volgens de jury een close call. Het ‘kleine’ Maître Frédéric uit Bergschenhoek redde het net niet. Het kreeg wel een eervolle vermelding. De Arjan van Dijk Groep won mede omdat het overall hoge ogen gooide. Zowel op de criteria ‘offerte’, ‘partybezoek’ en ‘bedrijfsbezoek’.

Reageer op dit artikel