nieuws

Wedstrijd Markies catering voor scholieren

Catering

Markies catering start in samenwerking met UNICEF vanaf november een wedstrijd voor middelbare scholieren. Doel is dat de scholieren ervan bewust worden dat het niet ‘gewoon’ is om elke dag van gezond eten en onderwijs te kunnen genieten.

Wedstrijd Markies catering voor scholieren

Op ongeveer 130 scholen wordt aan scholieren gevraagd om op een eigen manier een oplossing te vinden voor drie concrete problemen van kinderen in derde wereldlanden. Op deze manier worden scholieren zich bewust van het belang va ongezonde voeding en onderwijs. Tegelijkertijd helpen ze hun leeftijdsgenoten in de derde wereld.

High Five

Markiescatering heeft op de scholen het High Five concept geïntroduceerd. Met dit concept wordt gezonde voeding en een verantwoord eetpatroon gestimuleerd op een ‘scholier vriendelijke’ manier. De wedstrijd past goed binnen het concept.

De komende maanden zullen meer dan 195.000 scholieren kennis maken met de wedstrijd. De website onderwijscatering.nl is een belangrijk onderdeel van de wedstrijd. Hierop is alle informatie te vinden voor scholieren, ouders, familie en vrienden. Tevens worden op de site alle oplossingen van de scholieren gepubliceerd

Reageer op dit artikel