nieuws

Week van de cateraar halverwege maart

Catering

Brancheorganisatie Veneca maakt bekend de Week van de Cateraar te organiseren van 19 tot en met 23 maart. Er vinden tal van acties plaats. Hiermee willen de bij Veneca aangesloten cateraars aandacht vragen voor de prestaties die zij met hun medewerkers dag in dag uit leveren.

Week van de cateraar halverwege maart

Het gaat om twee miljoen gerechten die dagelijks worden geserveerd door 20.000 cateringmedewerkers in Nederland. ‘Twee miljoen keer smakelijke interactie. Dat is iets om te vieren’, aldus Veneca.

De Week Van De Cateraar is een interactieve week waarin alles draait om lekker, gezond en duurzaam eten in een goede sfeer. En om de 20.000 cateringmedewerkers die dit mogelijk maken. Zij worden vijf dagen lang volop in het zonnetje gezet. Verder meldt Veneca: ‘Tijdens De Week Van De Cateraar trakteren we onze gasten ook op Twitter, Facebook en YouTube. Via deze kanalen communiceren we dagelijks nieuwe verleidingen.’

Verleidingen die worden aangeboden door cateringmedewerkers via filmpjes, tweets en in de vorm van heerlijke recepten. Ook maken gasten dagelijks kans op het winnen van een dinerbon. Met interactie als hoofdingrediënt begint dit voorjaar lekker.’ De Week van de cateraar’ is te volgen op www.facebook.com/deweekvandecateraar en www.twitter.com/dwvdc.

Reageer op dit artikel