nieuws

Weinig cateraars bij wedstrijd Lekkerste cateringbroodje

Catering

Cateraars laten het afweten bij de wedstrijd ‘Het Lekkerste broodje categorie Catering’. Deze strijd wordt al sinds jaar en dag gehouden op de Horecava. Er zijn vooral veel deelnemers uit de horeca bij ‘Het Lekkerste cateringbroodje’.

Weinig cateraars bij wedstrijd Lekkerste cateringbroodje

Van de achttien deelnemers die meedoen aan de strijd om het Lekkerste broodje categorie Catering zijn vier cateraars betrokken. Waaronder drie partycateraars en maar één bedrijfscateraar (OSP Catering). De bekende bedrijfscateraars hebben geen medewerkers afgevaardigd, zo blijkt uit de lijst van organisator Stichting de Lekkerste Wedstrijden.

Namens Prorest deed jarenlang Aad van Berkel mee. En niet zonder succes. Van Berkel won regelmatig en kreeg vorig jaar voor een creatie uit 2001 zelfs de titel Allerlekkerste broodje catering toebedeeld, een soort oeuvre prijs. Van Berkel is helaas vorig jaar zomer overleden.

(Update: Namens Prorest doet dit jaar Roland Biemans (Restaurant Holland Casino Valkenburg) mee. Zijn creatie – A star in Heaven – staat in het teken van Van Berkel).

Maar liefst acht van de achttien deelnemers zijn afkomstig van horecabedrijven op Schiphol. Daarbij zitten ook enkele toppers van de afgelopen jaren. De wedstrijd Lekkerste broodje Catering wordt dinsdag 12 januari gehouden op de Horecava (RAI complex Amsterdam, Hal 9).

Meer Horecava-nieuws:

Reageer op dit artikel