nieuws

Betalen met de vinger bij Albron

Catering

Betalen met de vinger. Eenvoudig en supersnel. Die mogelijkheid biedt Albron. De cateraar gaat in samenwerking met transactieverwerker Equens biometrisch en contactloos betalen aanbieden in haar restaurants. Albron en Equens hebben een overeenkomst getekend voor de service ‘Snel en Simpel Betalen’.

Betalen met de vinger bij Albron

‘Snel en Simpel Betalen’ heeft twee belangrijke voordelen: snelheid aan de kassa en betaalgemak. Dat betekent onder meer kortere wachttijden en geen gedoe met opladen van saldo of het controleren ervan. Gebruikers van ‘Snel en Simpel Betalen ‘ kunnen altijd betalen en hebben continu zicht op hun bestedingen door online en maandelijkse overzichten. Albron biedt ‘Snel en Simpel Betalen’ vanaf nu aan haar klanten aan en heeft de ambitie dit uit te rollen over zoveel mogelijk van haar restaurants in Nederland. Gasten in de Albron restaurants bepalen vervolgens zelf of ze biometrisch (met hun vinger) of contactloos (met een ‘Near Field Communication’ betaalpas) betalen.

 

De tijd en technologie zijn rijp voor biometrisch betalen – de meest gebruiksvriendelijke betaalmethode in de markt. Het is meer dan twee keer sneller dan betalen met de standaard betaalpas en uitermate veilig doordat gebruik wordt gemaakt van een combinatie van vingerafdruk en het aderpatroon in de vinger, aldus Albron en Equens.

 

Hans Jacobs, directeur Operations bij Albron: ‘Met ‘Snel en Simpel Betalen’ haalt Albron voor haar gasten het ultieme betaalgemak in huis. De mogelijkheid om biometrisch te betalen betekent voor onze gasten dat ze niets meer hoeven mee te nemen om aan de kassa te kunnen betalen. Bovendien gaat het razendsnel wat de doorstroming bij de kassa ten goede komt. De jarenlange ervaring van Equens verzekert ons van betrouwbare en schaalbare oplossingen .’

Reageer op dit artikel