nieuws

Ma Guise en Maître Frédéric zijn gefuseerd

Catering

Maître Frédéric is gefuseerd met Ma Guise catering. Door deze samenwerking denken Ma Guise en Maître Frédéric hun huidige posities in de markt van partycatering verder te versterken.

Ma Guise en Maître Frédéric zijn gefuseerd

Maître Frédéric is gefuseerd met Ma Guise catering. Door deze samenwerking denken Ma Guise en Maître Frédéric hun huidige posities in de markt van partycatering verder te versterken.

Algemeen directeur Dennis Rens: ‘Met deze vergaande samenwerking kunnen wij onze bestaande klanten nóg beter van dienst zijn en met gezamenlijke kracht kunnen wij werken aan de verdere uitbouw van de twee afzonderlijke labels met elk hun eigen unieke identiteit.’Fred Abel zal binnen het salesteam van beide organisaties betrokken blijven.

‘Ma Guise en Maître Frédéric passen uitstekend bij elkaar door hun vergelijkbare visie op het gebied van klantbenadering, gastvrijheid, kwaliteit en vakmanschap. Er is door beide labels een enorme stap gezet in de versteviging van de marktpositie, gemanaged vanuit één flexibele, efficiënte organisatie.’Met twee complementaire cateringlabels en eigen cateringlocaties als Cruise Terminal Rotterdam, Het Heerenhuys Rotterdam en Het Patronaat Tilburg wil Rens de komende jaren de markt gaan verrassen met mooie, vernieuwende en vooral betaalbare cateringproducten en –concepten. Nu al zijn Ma Guise en Maître Frédéric gezamenlijk verantwoordelijk voor meer dan 1.500 evenementen per jaar.

Reageer op dit artikel