nieuws

Van der Linde Catering supplier van nieuwe wielerkoers voor profs

Catering

Van der Linde Catering + Evenementen is de komende jaren ‘official supplier’ voor alle hospitality tijdens de nieuwe tweedaagse wielerkoers tussen Rotterdam en Antwerpen. De wielerwedstrijd voor profs moet beide havensteden internationaal op de kaart zetten door de wereldwijde media aandacht.

Van der Linde Catering supplier van nieuwe wielerkoers voor profs

Het duurzame karakter van de wielersport is vertaald in dit evenement. Rondom de World Ports Classic kunnen bedrijven deelnemen aan netwerkdiners met oud wielrenners in Rotterdam en Antwerpen en aan de gebruikelijke start- en finisharrangementen in de hospitality dorpen.

‘We zijn trots dat we dit mogen uitvoeren in het jubileum jaar waarin ons bedrijf 50 jaar bestaat. Dit is het derde meerdaagse internationale topsport evenement dat wij dit jaar verzorgen”, aldus Hans van der Linde. ‘Na de Worldcup Shorttrack schaatsen in Dordrecht en de komende editie van de Worldcup Beachvolleybal in Scheveningen met onze partner P4 past deze nieuwe wielerklassieker goed in onze strategie, waarin topsport en duurzame evenementen een steeds groter deel van onze portefeuille vormen.’

De havenklassieker voor profs wordt op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september gereden. De etappe op vrijdag loopt van Rotterdam via Zeeland naar Antwerpen. Op zaterdag start de race in Antwerpen; via Brabant en Zuid-Holland wordt gefinisht in het centrum van Rotterdam.  Zie  www.vanderlindecatering.nl/worldportsclassic.

Reageer op dit artikel