nieuws

Vernieuwde instellingskeuken van start in Zwolle

Catering

De keukens van Driezorg en Isala klinieken in Zwolle zijn afgelopen jaar samen gegaan in een gezamenlijke nieuwe keukenvoorziening: Kookplein Smaakmakers van Zwolle. Deze is op woensdag 30 mei officieel geopend.

Vernieuwde instellingskeuken van start in Zwolle

De keukens van Driezorg en Isala klinieken in Zwolle zijn afgelopen jaar samen gegaan in een gezamenlijke nieuwe keukenvoorziening: Kookplein Smaakmakers van Zwolle. Deze is op woensdag 30 mei officieel geopend.
In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan de verbouwing van de bestaande keukenvoorziening op locatie Marslanden. Dit om nog beter te kunnen aansluiten bij de veranderende wensen van klanten ten aanzien van voeding. Ook zijn de teams van beide organisaties samengevoegd.
Kookplein levert maaltijden aan Driezorg, Isala klinieken en enkele andere Zwolse zorginstellingen. Door bundeling van krachten willen Driezorg en Isala nauw aan blijven sluiten bij de veranderende wensen van klanten ten aanzien van voeding. De samenwerking heeft verder ten doel de efficiency te verbeteren en de flexibiliteit te verhogen.
De huidige keuken op locatie Marslanden is een moderne, goed uitgeruste keukenvoorziening. Dit pand is in de afgelopen maanden gedeeltelijk verbouwd zodat er naast de geportioneerde maaltijden ook vers gekookte maaltijden, verse rauwkost en smakelijke toetjes geleverd kunnen worden. Het duurzame karakter van de keuken blijft van kracht. In enkele bedrijfsprocessen zijn milieubesparende aspecten geïntegreerd zoals het recyclen van groen en grijs afval.

De officiële openingshandeling is op 30 mei verricht door de bestuursvoorzitters Wim Rave (Driezorg) en Marjanne Sint (Isala klinieken), zie www.kookpleinzwolle.nl.

Reageer op dit artikel