nieuws

Appèl introduceert Het Nieuwe Eten

Catering

In samenwerking met het Voedingscentrum startte Appèl met een pilot op het gebied van Het Nieuwe Eten in haar restaurants. Het Voedingscentrum staat achter het initiatief, aldus de cateraar.

Appèl introduceert Het Nieuwe Eten

Met Het Nieuwe Eten gaat Appèl het bewust eten van haar gasten bevorderen door stap voor stap toe te werken naar gezondere keuzes. Het Nieuwe Eten verstrekt tips om het eetpatroon geleidelijk te veranderen en te kiezen voor gezondere alternatieven.
‘Aansluitend hierop passen wij ons assortiment aan’, meldt Appèl. ‘We laten onze medewerkers en gasten nadenken over gezondere keuzes. Ze bepalen zelf welk onderdeel van het eetpatroon wordt verbeterd.’
En verder: ‘We vinden het een eer om als eerste cateraar, in samenwerking met het Voedingscentrum, Het Nieuwe Eten als pilot te mogen voeren in zes van onze bedrijfsrestaurants. De pilot eindigt op 29 juni 2012.’
Na evaluatie met het Voedingscentrum wordt per 1 augustus Het Nieuwe Eten op ‘geïnteresseerde locaties’ van Appèl geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel