nieuws

Moderne apparatuur maakt besparen mogelijk

Catering

Het doorvoeren van besparingen en kwaliteitsverbeteringen is mogelijk door gebruik te maken van innovatieve, zuinige keukenapparatuur. Dat blijkt uit een verkenning onder leveranciers en fabrikanten. Dit ten behoeve van een redactionele bijdrage in Misset Catering 4. Deze verschijnt vrijdag 29 juni.

Moderne apparatuur maakt besparen mogelijk

Zonder dat daar ruchtbaarheid aan is gegeven, hebben producenten van keukenapparatuur en uitgiftebuffetten zich van hun innovatieve kant laten zien. Ze voerden in stilte tal van verbeteringen en aanpassingen door.

De apparatuur werd efficiënter en doelgerichter. Vaatwassen is voordelig geworden, koken bij nacht en ontij levert voordeel op, keukenafval kan ter plekke met 80 procent worden teruggebracht. En koken onder druk gaat supersnel.

Slimme toepassingen en technologische hoogstandjes dienen zich aan in de wereld van keukens en uitgiften. Zeker als het gaat om de vaatwas. Producenten van apparatuur gaan voor ‘zuinig met water’. Hoe minder water de machine gebruikt hoe minder middel en hoe minder energie er nodig is.

Reageer op dit artikel