nieuws

Online leren over voedselveiligheid

Catering

Cursus Online leren wat HACCP en voedselveiligheid in de praktijk betekenen. Op momenten dat het u of uw medewerkers het beste uitkomt. Dat is mogelijk dankzij de nieuwe cursus HACCP Grootkeuken van HACCPelearning.nl.

Online leren over voedselveiligheid

De cursus vertelt online in woord en beeld wat voedselveiligheid inhoudt, wat de gevaren en de risico’s zijn en vooral wat u zelf kunt doen om besmetting te voorkomen. Voor de grootkeuken gelden specifieke regels. Bij het ontwikkelen van de cursus is daar rekening mee gehouden. De cursus is praktisch. Deelnemers herkennen situaties uit hun praktijk, zo is gebleken. Tijdens de cursus leren deelnemers hoe ze in de praktijk veilig met voedsel moeten omgaan. Ook is er aandacht voor registratie en controle.

Op HACCCPelearning.nl kunt u een gratis proefcursus aanvragen. U kunt op ieder gewenst moment met de cursus beginnen en deze in uw eigen tempo doorlopen. U sluit de cursus af met een examen dat u via internet kunt maken. Wie slaagt ontvang een persoonlijk HACCP certificaat.

Reageer op dit artikel