nieuws

Productinformatie makkelijker inzichtelijk

Catering

PS in foodservice en Magister Nederland slaan de handen ineen. Door de samenwerking wordt de productinformatie uit PS in foodservice gemakkelijk toegankelijk voor instellingen, zorgprofessionals en zorgconsumenten die werken met Magister.

Productinformatie makkelijker inzichtelijk

Steeds meer consumenten en professionals willen weten wat er in het product zit. Producenten zoeken oplossingen om deze informatie snel en effectief te kunnen communiceren met hun afnemers. PS in foodservice borgt en ontsluit de productinformatie voor de gehele foodservice. Door de samenwerking met Magister komt deze informatie nu nog gemakkelijker beschikbaar voor de institutionele markt, aldus beide bedrijven.

Het onderhouden van een bestand met voedingswaarde, allergenen of keurmerken is een berg werk. Voor zorgprofessionals die betrouwbare en up-to-date informatie over een product nodig hebben betekende dit tot op heden een dagelijkse rompslomp. In de PS in foodservice database zijn al deze werkzaamheden al verricht doordat fabrikanten dagelijks de database aanvullen met nieuwe of gewijzigde producten. Door de koppeling is de informatie vanaf heden ook altijd up-to-date beschikbaar binnen Magister.

Instellingen die niet werken met Magister kunnen de productinformatie gratis inzien via de website van PS in foodservice of een eigen digitale catalogus aanvragen. De productinformatie van ruim 500 merken zijn inmiddels beschikbaar.

De informatie kan ook worden gedeeld met de zorgconsument. Zo is het mogelijk de bewoner of patiënt te informeren over de samenstelling van zijn/haar gerecht, zie www.PSinfoodservice.nl.

Reageer op dit artikel