nieuws

Van de Laar catert Memories Festival

Catering

Van de Laar Events heeft een driejarig contract getekend voor de catering op het Memories Festival in Heeswijk-Dinther. Op zaterdag 23 juni vindt de tweede editie van dit festival plaats.

Van de Laar catert Memories Festival

Sjors Heesakkers van Stichting Memories Events laat weten dat het weer een ‘fantastische editie’ wordt.  ‘We verwachten een kleine 2.500 gasten en de samenwerking met Van de Laar Events zien we helemaal zitten.’ De kaartverkoop ligt nu al dertig procent hoger dan het totaal van vorig jaar, voegt hij toe.

Henri Molenaar vertelt namens Van de Laar Events, het nieuwe label van Van de Laar Cateraar, er een ontzettend leuke klus bij te hebben gekregen. ‘We gaan het Memories Festival de komende jaren mee op de kaart zetten. We gaan daar echt ons visitekaartje afgeven.’ Volgens Molenaar wordt op dit moment actief gekeken om samenwerkingsverbanden aan te gaan met andere festivals.

Reageer op dit artikel