nieuws

Ajax en Jupiler sluiten overeenkomst

Catering

Ajax en Jupiler hebben overeenstemming bereikt over een samenwerking. Er is een contract afgesloten dat 1 augustus aanvangt en loopt tot en met 30 juni 2015. De Amsterdamse voetbalclub had een contract met Amstel.

Ajax en Jupiler sluiten overeenkomst

Het contract dat Ajax en Jupiler, eigendom van AB InBev, hebben gesloten, vangt aan op 1 augustus en loopt tot en met 30 juni 2015. In de overeenkomst is de intentie opgenomen om de overeenkomst daarna met twee jaar te verlengen.

Ajax had een contract met Amstel, dat liep af en werd niet verlengd. ‘Wij kijken met volle tevredenheid terug op de jarenlange samenwerking met Amstel’, aldus commercieel directeur Henri van der Aat. ‘Het contract liep af en daarom zijn we ons gaan oriënteren. We hebben goede afspraken gemaakt over diverse aantrekkelijke activiteiten.’

Reageer op dit artikel