nieuws

Nieuwe financiële topman ISS

Catering

ISS heeft Morten Andreasen (40) benoemd tot nieuwe CFO voor ISS Nederland per 1 augustus 2012. Zijn voorganger, Allan Stich, krijgt een nieuwe functie binnen ISS. Morten Andreasen werkt al sinds 2001 bij ISS en bekleedde hier verschillende functies.

Nieuwe financiële topman ISS

De veertigjarige Andreasen neemt met zijn benoeming als financiële topman ook plaats in de directie van ISS Nederland. Andreasen zegt blij te zijn met zijn nieuwe positie bi ISS. ‘De sterke focus op de core business bij onze klanten en de flexibilisering van kosten en efficiency die de markt in deze tijd vraagt, biedt grote kansen en uitdagingen voor ISS in Nederland,’ aldus de nieuwe CFO.

Andreasen was bij ISS al Group Controller in Kopenhagen, Business Controller voor ISS Frankrijk en ook voor de Cleaning organisatie in Nederland in de periode van 2003 tot 2005.

Daarna was hij CFO van ISS in Turkije, financieel directeur voor Asia Pacific (APAC) en hij werd in zijn huidige functie begin 2010 benoemd als Regional CFO. Allan Stich, sinds 2007 CFO bij ISS Nederland, zal een nieuwe functie gaan bekleden binnen het wereldwijde concern.

Reageer op dit artikel