nieuws

Partycateraar ontvangt 120.000 sportliefhebbers in één week

Catering

Koninklijke Van den Boer Groep laat weten meer dan 120.000 sportliefhebbers in een week tijd ontvangen te hebben.

Partycateraar ontvangt 120.000 sportliefhebbers in één week

De Van den Boer Groep had de afgelopen week circa 120.000 sportliefhebbers op diverse meerdaagse sportevenementen te gast. Een aantal nationale en internationale topevenementen vond plaats onder gastheerschap van Maison van den Boer en Oseven happening and food.
In Wassenaar genoten tijdens het Van Lanschot Senior Open zo’n 800 golfliefhebbers van de gastvrijheid van Maison van den Boer. In Rosmalen trok het ATP grastoernooi Unicef Open circa 58.000 bezoekers naar het Autotron.
Daarnaast trok Italia a Zandvoort dit weekend 23.000 automobielfans naar de Zandvoortse duinen. Oseven happening and food verzorgde in Rotterdam voor circa 40.000 de hospitality en catering tijdens de 64ste editie van dit internationale paardensportevenement CHIO. Tijdens dit evenement is de verlenging van de samenwerkingsovereenkomst tussen het CHIO en Oseven ondertekend.
Naast al deze sportevenementen waren er nog diverse activiteiten waaronder een unieke avond verzorgd door Maison van den Boer in het Concertgebouw in Amsterdam met 500 dinergasten. ‘Al met al een enerverende week voor onze medewerkers. Wij zijn trots op hun prestaties’, meldt de directie.

Reageer op dit artikel