nieuws

Maître Frédéric nieuwe cateraar de Doelen

Catering

Concert- en congresgebouw de Doelen heeft in Maître Frédéric een nieuwe cateraar gevonden. Daarnaast worden de contracten met Maison van den Boer en Arjan van Dijk verlengd.

Maître Frédéric nieuwe cateraar de Doelen

Dit betekent dat de Doelen er vanaf 2012 een nieuwe huiscateraar bij heeft. Maître Frédéric is een veelzijdige speler in de markt waarbij creativiteit één van de grootste drijfveren is, aldus de Doelen.

Anton Vliegenthart, directeur van de Doelen zegt: ‘De Doelen en Maître Frédéric passen uitstekend bij elkaar door onze vergelijkbare visie op het gebied van klantbenadering, gastvrijheid, kwaliteit en vakmanschap. De Doelen verwelkomt jaarlijks honderdduizenden bezoekers en die willen we uiteraard graag zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn, onder andere met kwalitatief goede catering. Samen met onze drie huiscateraars kunnen we onze gasten het komende jaar van dienst zijn met een uitstekend en gevarieerd cateringaanbod.’

Volgens Maître Frédéric is het geheim van een goed evenement een mix van lekker eten en drinken, een perfecte locatie, een sterke creatieve enscenering, vriendelijk personeel en tevreden gasten. ‘Niet voor niets heeft Maître Frédéric in 2008 de finaleronde gehaald van de Misset Catering Awards’, zo meldt de Doelen. ‘Maître Frédéric is door een jarenlange ervaring in de evenementenbranche in staat om samen met een opdrachtgever de optimale invulling van een evenement te realiseren.’

Reageer op dit artikel