nieuws

Onderzoek naar effect eten op herstel

Catering

Samen met de Wageningen Universiteit gaat Ziekenhuis Gelderse Vallei onderzoeken in hoeverre eten en drinken kunnen bijdragen aan het herstel van patiënten. Dit meldt Misset Catering in haar jongste uitgave.

Onderzoek naar effect eten op herstel

Ze onderzoeken onder meer het effect van At Your Request, een concept van Sodexo Health Care waarbij patiënten de hele dag door eten en drinken kunnen bestellen.

Jeroen van Beek directeur van Sodexo Health Care zegt in Misset Catering: ‘Samen met Ziekenhuis Gelderse Vallei en Wageningen Universiteit hopen wij aan te tonen dat eten en drinken het herstel van patiënten bevorderen. Het onderzoek gaat in januari van start. Medio 2013 worden de eerste resultaten verwacht.’

Reageer op dit artikel