nieuws

Ramses Shaffy Huis in oprichting

Catering

Er wordt gewerkt aan de oprichting van een rusthuis voor kunstenaars. Dit huis zal de naam Ramses Shaffy Huis gaan dragen.

Ramses Shaffy Huis in oprichting

Het huis zal gevestigd worden in Amsterdam. Het wordt een plek voor schilders, schrijvers en muzikanten met een eigen theatertje erin. En met ateliers zodat de bewoners tot op hoge leeftijd kunnen doorwerken.

Ook komt er een restaurant in dit huis dat voor iedereen geopend is. ‘Dan hebben die oude artiesten aanspraak van jonge mensen. Dat is belangrijk’, zegt zangeres Liesbeth List, de initiatiefnemer van dit plan, in het Algemeen Dagblad.

Ze laat weten dat  de burgemeester de plannen ondersteunt. ‘Het is nu alleen nog wachten op een geschikte locatie.’ Zelf wil ze er later ook gaan wonen. ‘Oud worden in het Ramses Shaffy Huis. Lijkt me prachtig.’

Reageer op dit artikel