Nieuwe CEO bij De Boer Tenten

Nieuwe CEO bij De Boer Tenten

Peter Dekker is benoemd tot CEO bij De Boer Tenten Hij volgt daarmee Koos Tesselaar op. Dekker komt van Continental Bakeries. De Boer Tenten is Tesselaar veel dank verschuldigd.

Tesselaar leidde het bedrijf de afgelopenjaren op voordracht van grootaandeelhouder 3i. In augustus 2005 vond er een management buyout plaatsgevonden, waarbij NPM Capital de rol van grootaandeelhouder overnam. 'De Boer Tenten is Tesselaar veel dank verschuldigd voor zijn bijdrage aan het bedrijf. Onder zijn leiding werd een nieuwe strategie geimplementeerd en verzorgde DeBoer de accommodaties op spraakmakende evenementen als de Asian Games 2006, het WK Voetbal 2006 en het KLM Open, tevens werd er met nieuwe investeerders een goede basis voor de toekomst gelegd,' aldus Hugo Levecke, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

'Meer dan 50 procent groei'
'Nu is een fase aangebroken die zich kenmerkt door het verder uitbouwen van een stevigplatform om nog eens een versnelde stap voorwaarts te maken.' De onderneming groeide met meer dan 50% in 2006. Peter Dekker (1954) heeft verschillende internationale financiële, bestuurlijke en operationele functies bekleed bij bedrijven als Campina Melkunie, Bank Brussel Lambert/ING Bank en TNT. In zijn laatste functie als CEO van Continental Bakeries leidde hij de verkoop van dit bedrijf aan NPM Capital. Dekker bekleedt ook diverse commissariaten.

De Boer marktleider
De Boer Tenten is naar eigen zeggen marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie ten behoeve vanonder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling enwinkels. Opgericht in 1924 en met het hoofdkantoor in Alkmaar heeft het bedrijf eigenkantoren in onder andere Groot-Brittannië, Duitsland, België, Spanje,Frankrijk, Zweden, Zwitserland en Oostenrijk. De Boer is eveneens vertegenwoordigd inChina, de Verenigde Staten, Qatar en Rusland.