nieuws

ISO-certificaat voor Vitam

Catering

Cateraar Vitam laat weten het ISO 9001:2008-certificaat te hebben behaald. Daarmee voldoet de organisatie aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

ISO-certificaat voor Vitam

De ISO-9001:2008 norm borgt de beheersing van alle bedrijfsprocessen. Nadruk wordt gelegd op de verbetering van klanttevredenheid en efficiency op de werkvloer. Als ‘maatwerkcateraar’ vindt Vitam het belangrijk om continu de dialoog aan te gaan met haar opdrachtgevers en gasten.

Passie voor eten en drinken behoort het vertrekpunt te zijn, aldus de cateraar. Daarbij tracht het bedrijf in samenwerking met haar opdrachtgevers op innovatieve wijze bewust met het milieu om te gaan. Met het behalen van dit certificaat is dit streven verankerd in het DNA van het bedrijf.

Vorige maand introduceerde Vitam haar eigen ketchup, gemaakt van tomaten die niet gebruikt worden of niet door de kwaliteitscontrole komen. ‘Twee vliegen in een klap’, aldus een woordvoeder ‘op innovatieve wijze voedselverspilling tegengaan en daarbij positieve feedback ontvangen van onze opdrachtgevers en gasten.’

Reageer op dit artikel