nieuws

Cateraar bezorgt exclusieve diners

Catering

Een exclusief diner laten bereiden en desgewenst aan huis laten bezorgen? Het kan. Jim Exclusieve Catering in Brielle draait er zijn hand niet voor om.

Cateraar bezorgt exclusieve diners

Jim Exclusieve Catering heeft diverse menu’s samengesteld, waaruit klanten kunnen kiezen. Van amuse-assortiment tot zesgangendiner, zo meldt Dichtbij.nl. Voor de Kerstdagen zijn er verschillende menu’s te bestellen. Men kan kiezen tussen een vier-, vijf- of zesgangendiner met onder andere carpaccio en een duo van hert en fazant.
Jim Exclusieve Catering biedt ook een wijnarrangement aan.
Klanten kunnen het diner zelf afhalen of laten bezorgen. Ze krijgen een box met daarin de ‘gangen’. Voor de meeste gangen geldt dat de klant het alleen nog maar op een bord hoeft te leggen. Enkele gerechten moeten nog verder worden bereid of worden opgewarmd.
De box bevat een stappenplan in beeld en tekst. ‘Met slechts enkele handelingen en in zeer korte tijd serveer je jouw gasten een culinair kerstdiner.’

Reageer op dit artikel