nieuws

Hutten en WSD werken samen

Catering

Culinair dienstverlener Hutten en ‘mensontwikkelbedrijf’ WSD hebben een contract getekend waarin zij aangeven intensief te gaan samenwerken. Dit betekent dat Hutten mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt gaat inpassen.

Hutten en WSD werken samen

Bij WSD zijn opleidingsplekken gecreëerd in de catering, onder andere in het bedrijfsrestaurant. Daar worden WSD-medewerkers door een leermeester van Hutten ingewerkt volgens de Hutten-methode. Als ze zover zijn, worden ze gedetacheerd en gaan ze aan de slag op één van de Hutten locaties.

De doelstelling voor 2013 is dat, na een inwerkperiode, tien WSD-medewerkers gedetacheerd zijn op Hutten locaties. Daarna zal dit aantal uitgebreid worden. Momenteel zijn er drie medewerkers ‘buiten’ aan het werk: twee bij het provinciehuis en één bij Vanderlande Industries.

Reageer op dit artikel