nieuws

Liever kroket dan broodje worst

Catering

Kies in het bedrijfsrestaurant liever voor een kroket dan voor een broodje worst. Dat advies verstrekt de consumentenbond, aldus Omroepwest.nl.

Liever kroket dan broodje worst

Afvallen is, naast stoppen met roken, één van de meest voorkomende goede voornemens die aan het begin van het jaar wordt gemaakt. Altijd weer lastig, zeker als je een drukke baan hebt. Speciaal voor de hardwerkende Nederlander heeft de Consumentenbond, samen met het Voedingscentrum, een dieetboek geschreven.

In het boek Het Keuzedieet 2 wordt beschreven welke gezonde keuzes je in de bedrijfskantine kunt maken. Volgens Sandra de Jong van de Consumentenbond kun je beter kiezen voor een kroket dan een broodje worst. Gevaar zit ook in de soepen die in de bedrijfsrestaurants worden aangeboden of in de dressings van salades omdat daar veel vetten, zout of suiker kunnen zitten, aldus de bond.

Reageer op dit artikel